Libri E-Shop
Nakupujte
ZDE
Nakladatelství původní české encyklopedické literatury
Magdalena Beranová
Tradiční české kuchařky.
Jak se vařilo před M. D. Rettigovou



Obálka
Ediční řada: Pro volný čas a praktické příručky
Vyšlo: v roce 2001
Stav: Na skladě
Další informace: 1. vydání, brožované, 280 stran. ISBN 80-7277-075-6
Cena: 230 Kč
Vložit do košíku

Archeoložka a historička, která se zabývá i historií potravin, stolování a přípravy pokrmů (mj. Jak se jedlo ve starověku) přináší jak obsáhlý receptář převedený na současné míry a váhy z celé řady kuchařek 18. a 19. století, tak čtivý kulturně historický úvod o staročeské kuchyni, vývoji pravidel stolování, pokrmech, ale také o postupném zdomácnění kávy, čaje, zmrzliny a dalších nápojů a jídel.

email © Libri 2001-2014 – programování a správa obsahu tomáš honzák – design ondrej.aust.cz – validní HTML 4.01 a CSS 2.1 jak si objednat knížky